Zwoele Zondag Quiz



Welkom bij alweer de eerste editie van de Zwoele Zondag Quiz! De vraag van deze week: hieronder volgt een fragment uit het partijprogramma van deze, nog relatief onbekende, politieke partij. Welke?

Onze partij wil dat er meer banen worden geschapen. Daarom wil onze partij dat er zowel bij de overheid als bij de bedrijven moet worden gekeken of er nieuwe functies (zgn. 'Borstelstein-banen') kunnen worden gecreëerd. Voorbeelden zijn banen als parkeerplaatswachter, wandelkoerier, file-entertainer, parkeerautomaatbediende, stadswacht-wachter, OV-Jay (muziekdraaiers op trams en bussen) en tippelzonegidsen.

Onze partij wil dat aanvragen van politiek asiel niet meer worden gehonoreerd. Alleen economische vluchtelingen zijn nog welkom in ons land, omdat zij (gezien hun betere commerciele instelling) geschikter zijn om iets bij te dragen aan onze economie.

Onze partij wil dat homoadoptie wordt toegestaan. Natuurlijk moet het mogelijk worden gemaakt voor hetero-ouders om homofiele kinderen te adopteren.

Onze partij is tegen discriminatie van vrouwen. Daarom vinden wij dat de overheid geen extra energie mag steken in het bevorderen van gelijkheid tussen mannen en vrouwen in het aantal leidinggevende functies. Positieve discriminatie is namelijk net zo erg als negatieve discriminatie.

Onze partij vindt dat Nederlands Indië, Suriname en België weer koloniën van Nederland dienen te worden. Dit is de enige manier manier voor deze staten om uit de huidige crises te kunnen komen. Eventuele bezwaren van deze landen dienen met praten, en dus zonder geweld, te worden opgelost.

Onze partij vindt dat voetbal, de nationale volkssport, alleen moet worden uitgezonden op één TV-kanaal dat door alle werkende Nederlanders gratis te ontvangen is. In tegenstelling tot het geringe verschil tussen minimum-loon en uitkering is dit wel een extra stimulans voor werklozen om te gaan werken.

Onze partij vindt dat de autochtone Nederlanders meer moeten integreren met de nieuw ontstane multi-culturele samenleving. Zo zullen Nederlandse kinderen zich op hun scholen moeten verdiepen in de vakken Marokaans, Turks en Chinees.

Onze partij vindt dat het overheidstekort dient te worden teruggebracht. Dit kan door met een aanzienlijk budget mee te speculeren op de Amsterdamse Effectenbeurs. De economische groei is aanzienlijk en winsten zijn belastingvrij, dus deze methode kan redelijk lucratief zijn.


(bron: hatchoo.nl )

3 comments:

Jonathan said...

Een tip? Vooruit. De lijsttrekker van de partij is Wim Borstelstein-Scheffer.

Anonymous said...

Well done!
[url=http://sxgpdjix.com/cvso/fwhg.html]My homepage[/url] | [url=http://amthfncn.com/azal/pczf.html]Cool site[/url]

Anonymous said...

Thank you!
http://sxgpdjix.com/cvso/fwhg.html | http://ectrnmju.com/hvuv/beil.html